Solid sejr i lokalopgøret

image Rasmus Dines øger her til 3-0 for Hornbæk i lokalopgøret mod Gilleleje. Foto: Susanne Prahl.
26. maj 2024 kl. 14:50
Hornbæk kom tilbage på sporet med en solid sejr på 5-1 over Gilleleje
Det har været op og ned for Hornbæk i dette forår, men i lørdagens hjemmekamp og lokalopgør mod Gilleleje kom Hornbæk for alvor tilbage på sporet med en solid sejr på 5-1.
I de første 45 minutter formåede gæsterne at følge godt med, primært fordi hjemmeholdet ikke formåede at holde det nødvendige tempo i kampen. En af kampens profiler, topscorer Rasmus Dines, sørgede dog for en fortjent føring, da han tiltvang sig et straffespark. Melvin Mauritson stod bag forarbejdet, inden Gillelejes målmand tog benene på Rasmus Dines. Anfører Casper Porsgaard scorede usvigeligt sikkert.
God anden halvleg
Hvad der manglede i første halvleg kom efter pausen. De to debutanter, Arkii Malik og Yasser El-Ahmad fra Hornbæks old boys hold var trådt til på grund af diverse skader og afbud, og de ydede en glimrende indsats, da de kom på banen i anden halvleg. Sammen med Lukas Svendsen, der fik sine første minutter i dette forår, leverede de alle tre en fin indsats.
Det var dog Rasmus Dines, der satte det mest tydelige aftryk på kampen. For udover straffesparket i første halvleg, leverede han et hattrick på et kvarter i anden halvleg. Først var det Mikkel Anbergs glimrende forarbejde i venstre side, der banede vejen til 2-0 scoringen. Det blev 3-0, da Rasmus Dines udnyttede et boldtab i Gilleleje-forsvaret. Og han gjorde det også til 4-0, da Yasser El-Ahmad lavede forarbejdet til endnu en scoring.
Som anden halvleg skred frem var det tydeligt, at der var niveauforskel på de to hold, og Hornbæks sidste scoring kom syv minutter før tid, da Jonatan Wolf sendte en returbold i mål efter en afslutning fra Lukas Svendsen.
Og så var man lidt irriteret hos hjemmeholdet, da man tillod gæsterne at reducere til 5-1 i kampens overtid. Magnus Madsen fik for god plads til at afslutte hos en sagesløs Victor Duus i Hornbæks mål. Den unge keeper leverede en fin indsats.
Emil Stevns leverede en stor arbejdsindsats på midtbanen, og Rasmus Dines havde selvfølgelig en hovedrolle med andel i fire af Hornbæks fem mål. Men en godkendt indsats af alle, specielt i anden halvleg. Hornbæk ligger lunt placeret midt i rækken med 31 point. På lørdag kl. 12.00 gælder det udekampen mod Slagslunde-Ganløse, inden sæsonen sluttes af med to hjemmekampe, mod Lyngby og Hørsholm.