Nyt Hornbæk-nederlag

image To af Hornbæks mange unge spillere. Elias Dyhl Memborg (tv) og Marius Hesselholt, der fejrer sidstnævntes scoring til 1-0. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
19. oktober 2024 kl. 23:54
Trods 2-0 føring tabte Hornbæk 2-3 til Hundested
På trods af et topmotiveret hjemmehold måtte Hornbæks spillere notere det fjerde nederlag på stribe, da Hundested var på besøg lørdag eftermiddag i efterårets sidste hjemmekamp.
Efter en livlig start med masser af nærkampe og intensitet kom der gang i målscoringen i halvlegens sidste kvarter. Og Hornbæk fik den medgang de havde brug for, da det lykkedes Marius Hesselholt at score Hornbæks blot andet mål i de seneste fire kampe. Jonathan Wolf stod for assisten til målscoreren, der efter et godt træk satte afslutningen ind, tæt op af den ene stolpe.
Blot tre minutter senere blev det 2-0 efter endnu en flot scoring. Storm Björnsson stod bag et godt indlæg i højre side, og ved forreste stolpe var Rasmus Dines klar til at sende bolden i mål.
Tidligere i halvlegen havde gæsterne i flere tilfælde appelleret for straffespark, og syv minutter før pausen fik de så endelig uddeling for appellerne, men det så noget tyndt ud, da Kristian Dines angiveligt begik et straffespark. Hundesteds Lars Bonde scorede sikkert til 2-1.
Mere modgang
I de sidste 45 minutter måtte Hornbæks spillere endnu engang konstatere, at man stadig har modgang på banen. Spillernes indstilling og fight fejlede ikke noget, men det var gæsterne, der scorede til 2-2 midt i halvlegen. Efter et hjørnespark opstod der klumpspil foran mål, og fra tæt hold lykkedes det Lucas Vang at få bolden i mål.
Den sidste fase af kampen var ikke særlig køn, med masser af urene tacklinger og frispark, og det blev ikke særligt godt styret af kampens dommer. Hundesteds Lars Bonde fik et gult kort i det 73. minut, men ironisk nok var det samme spiller, der scorede gæsternes sejrsmål 13 minutter senere, da han atter var på banen. I tillægstiden fik gæsterne to gule kort mere, men Hornbæk formåede ikke at svare igen og måtte notere det fjerde nederlag på stribe.
På dagen var det en Hornbæk-opstilling med hele ni spillere på 21 år eller yngre, så der er masser af fremtid i holdet. Men måske koster den manglende rutine også lidt på den korte bane. Hornbæk har endnu to kampe inden vinterpausen, begge på udebane. På lørdag kl. 13.00 er modstanderen Slangerup, og så sluttes efteråret af fredag 1. november i Hørsholm.