Hornbæk tabte tæt opgør i Herlev

image Victor Duus i Hornbæks mål spillede en flot kamp i Herlev. Arkivfoto: Susanne Prahl.
28. september 2024 kl. 23:29
Hornbæk tabte med 1-0 til topholdet B 1973

Med fem spillere på 18 år og et par stykker på 20 og 21 år var det et meget ungt Hornbæk-mandskab, der lørdag eftermiddag udfordrede rækkens førerhold, B 1973, på deres hyggelige stadion i Herlev.
Og det gjorde Hornbæk ganske godt. De mange unge spillere har naturligt nok ikke så mange førsteholdskampe i bagagen endnu, men talentet fejler ikke noget, og med lidt mere effektivitet i offensiven, kunne Hornbæk godt have erobret point i denne, på papiret, svære kamp.
Betingelserne for Hornbæk blev ikke bedre, da en af de få rutinerede på dagens Hornbækmandskab, Mikkel Petersen, måtte udgå med en skade efter 20 minutters spil. Spillemæssigt havde Hornbæk stor ære af første halvleg, men det blev kun til ganske få chancer, blandt andet et godt forsøg fra Marius Hesselholt. I den anden ende var gæsterne lidt mere nærgående, men Victor Duus i Hornbæks mål, spillede en flot kamp.
Rutineret hjemmehold
Efter pausen var det rutinerede hjemmehold mere toneangivende, men Hornbæks unge spillere stod godt på banen, og med lidt mere koldblodighed og effektivitet kunne slutresultatet godt være blevet anderledes.
Kampens eneste scoring kom godt et kvarter efter pausen, da Markus Kjærsgaard udnyttede et indlæg fra venstre. Victor Duus havde hænderne på forsøget fra tæt hold, men kunne ikke forhindre scoringen.
I Hornbæklejren forsøgte man sig med flere udskiftninger, og i slutfasen satsede man også ekstra i offensiven. Men det blev ved lige ved og næsten mod det ubesejrede tophold, der har vundet seks af syv mulige kampe.
Træner Kasper Jensen havde trods nederlaget masser af ros til sit hold.
- De mange unge spillere på vores hold vil blive endnu bedre, når de får flere kampe i bagagen, så vi er fortrøstningsfulde. Men lige nu er vi ærgerlige over dette nederlag, for spillerne havde fortjent bedre, lød det fra Hornbæks træner.
Victor Duus i målet spillede en flot kamp, og også ekstra ros til Mikkel Anberg i forsvaret. Hornbæk er nummer seks med 10 point, ni point efter topholdene, men Hornbæk har fortsat spillet en kamp mindre.
På lørdag kl. 14.00 får Hornbæk besøg af endnu et tophold, Virum, der har vundet de seneste seks kampe med et samlet måltal på 26-4. Så der skal Hornbæks gode hjemmebane stå sin prøve.
Hornbæks tropper i serie 4 har vundet to kampe i denne uge. Tirsdag aften vandt holdet på hjemmebane (kunst) en sand gyser mod KBK Hillerød med 5-4. Med 20 minutter igen førte gæsterne med 4-2, men en vild finish og sejrsmål til 5-4 sat ind i overtiden, vandt Hornbæk de tre point.
Lørdag gik det ud over Tikøb, der blev besejret med sikre 3-0. Kampen blev flyttet til kunstgræs i Hornbæk, da Tikøbs egen bane stod under vand.
Hornbæk indtager nu andenpladsen i serie 4, og på lørdag kommer Græsted på besøg. De er placeret på tredjepladsen, et point efter Hornbæk.